fbpx

Rakennus Fetula Oy

Rakennus Fetula on vuonna 2017 perustettu satakuntalaisten oma paikallinen saneerauksen ammattilainen, joka hoitaa kaikki kodin sekä yritysten remontit ja uudiskohteet ammattitaidolla. 

Toiminta alkoi yksityisyrittäjä pohjaisesti ja toiminnan kasvaessa yritys muutettiin Oy – pohjaiseksi vuonna 2020. Nykyisin Rakennus Fetula Oy työllistää monia eri rakennusalan ammattilaisia monilla erilaisilla työmailla ympäri Satakuntaa. Voitkin bongata lukuisia Rakennus Fetula Oy:n luotettavia työntekijöitä sekä autojamme niin liikenteestä kuin työmailtakin. 

Vuosien kokemuksella meiltä löytyy kokemusta monenlaisista saneerauskohteista, aina isoista pieniin. Meille on tärkeintä asiakkaan tyytyväisyys, aikataulussa sekä budjetissa pysyminen. Meille on ensisijaisen tärkeää huolehtia työmailla asiakkaidemme sekä työntekijöidemme turvallisuudesta. Hoidamme remontit niin kokonaisurakalla, työurakalla kuin tuntityönäkin.

Avoimet työpaikat

 

ETSIMME nuorekkaaseen ja kasvavaan yritykseemme lisävahvistusta. Olet etsimämme henkilö jos olet

  • työtä pelkäämätön
  • ammattilainen, selviydyt myös yksin työmaalla
  • luotettava
  • ahkera

Yrityksemme tekee myös välillä lyhyitä reissuhommia, joten toivottavasti myös tarvittaessa nämä onnistuvat.

Teemme pääsääntöisesti omakotitalojen ja kiinteistöjen sisäsaneerauksia, eniten kuitenkin häärimme märkätilojen kimpussa.
Eduksi katsotaan jos tästä kokemusta.

Palkkaus rakennusalan Tes/sovittaessa osaamisen mukaan.
Työt alkavat heti kun oikea tyyppi löytyy ja sopimus on toistaiseksi voimassaoleva.

Lisätiedot sekä hakemukset

tomi.fetula(at)rakennusfetula.fi tai 044 993 6608 / Tomi Fetula