fbpx

Palvelut

Huoneistot

Kaikki kodin sisäremontit: keittiöremontit, wc-remontit, pinta ja -sisustusremontit. Lisää kotisi viihtyisyyttä ja arvoa huoneistoremontilla.

Huoneistoremontti voi olla iso projekti, mutta meidän avulla se sujuu vaivattomasti ja helposti. Me tarjoamme avaimet käteen -palvelua, joka sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti. Meidän ammattitaitoiset henkilöstömme yhteistyökumppaneidemme kanssa huolehtivat kaikista yksityiskohdista, jotta voit nauttia uudistuneesta kodistasi mahdollisimman nopeasti.

Huoneistoremonttiin voi kuulua monia erilaisia työvaiheita, kuten seinien purkaminen, uusien seinien rakentaminen, lattian uusiminen, kylpyhuoneen ja keittiön remontointi sekä sähkö- ja putkityöt. Meillä on kokemusta kaikista näistä työvaiheista ja voimme taata, että työ tehdään aina korkealaatuisesti ja huolellisesti.

Me käytämme aina laadukkaita materiaaleja ja moderneja tekniikoita, jotta lopputulos on kestävä ja tyylikäs. Meidän ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja värit, jotta uudistettu kotisi vastaa juuri sinun tarpeitasi ja toiveitasi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ja henkilökohtaista huomiota. Meidän henkilöstömme on aina valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissä ja antamaan sinulle neuvoja ja suosituksia.

Keittiöt

Keittiö on kodin sydän, jossa vietetään paljon aikaa ja joka on usein myös kodin sosiaalinen keskus. Meidän tavoitteenamme on luoda sinulle keittiö, joka vastaa täydellisesti sinun tarpeitasi ja joka on samalla toimiva, kestävä ja tyylikäs.

Meillä on kokemusta kaikenlaisten keittiöiden suunnittelusta ja toteutuksesta, oli kyseessä sitten moderni tai perinteinen tyyli. Meidän ammattitaitoiset suunnittelijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat materiaalit ja värit, jotta uusi keittiösi vastaa juuri sinun toiveitasi ja tarpeitasi. Me voimme myös tarjota sinulle neuvoja ja suosituksia keittiön sisustukseen ja toiminnallisuuteen liittyen, jotta saat parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Kylpyhuoneet & saunat

Meiltä kylpyhuone- sekä saunaremontit ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi remontti, älä epäröi pyytää tarjousta.

Kaipaako kotisi kylpyhuone- ja sauna uudistusta? Muistathan että kuluneet materiaalit ja vesieristyksen puute voivat aiheuttaa kosteusvaurioriskejä. Kylpyhuone- sekä saunaremontti on tarkkaa työtä, jotta remontti vastaa kaikki standardeja

Vanha, rapistunut tai edellisen asukkaan suunnittelema kylpyhuone ei välttämättä ole kotoisa. Onko sinulla haaveena vaalea ja valoisa tai kenties tumma ja moderni kylpyhuone? Jokaisella meistä on idea millaisen kodin haluaa, mikset siis toteuttaisi unelmiasi?

Varaa meiltä ilmainen arviontikäynti ja katsotaan yhdessä, miten voimme toteuttaa juuri sinun unelmiesi kylpyhuoneen ja saunan.