fbpx

Palvelut

Huoneistot

Kaikki kodin sisäremontit: keittiöremontit, wc-remontit, pinta ja -sisustusremontit. Lisää kotisi viihtyisyyttä ja arvoa huoneistoremontilla.
Huoneistoremontti on helppo toteuttaa etenkin sisäänmuuton yhteydessä, mutta oikein suunniteltuna huoneistoremontti ei elämisen yhteydessäkään häiritse.

Keittiöt

Kylpyhuoneet & saunat

Meiltä kylpyhuone- sekä saunaremontit ammattitaidolla. Oli kyseessä sitten pienempi tai suurempi remontti, älä epäröi pyytää tarjousta.

Kaipaako kotisi kylpyhuone- ja sauna uudistusta? Muistathan että kuluneet materiaalit ja vesieristyksen puute voivat aiheuttaa kosteusvaurioriskejä. Kylpyhuone- sekä saunaremontti on tarkkaa työtä, jotta remontti vastaa kaikki standardeja

Vanha, rapistunut tai edellisen asukkaan suunnittelema kylpyhuone ei välttämättä ole kotoisa. Onko sinulla haaveena vaalea ja valoisa tai kenties tumma ja moderni kylpyhuone? Jokaisella meistä on idea millaisen kodin haluaa, mikset siis toteuttaisi unelmiasi?

Varaa meiltä ilmainen arviontikäynti ja katsotaan yhdessä, miten voimme toteuttaa juuri sinun unelmiesi kylpyhuoneen ja saunan.